Istoric

Oferim educatie de calitate

In 2006 am infiintat prima Gradinita Butterfly, visand la un loc mai bun de crestere si dezvoltare, in primul rand pentru copiii mei, ce se aflau atunci la varsta la care ar fi trebuit sa se indrepte spre un sistem de invatamant in care eu, personal, nu aveam incredere. Asa am creat o gradinita unde fetita mea sa aiba toate conditiile de dezvoltare armonioasa, sa primeasca atat grija, cat si educatie, un loc in care sa vina cu placere in fiecare zi si de unde sa plece mereu cu ceva nou invatat si cu dorinta de a se intoarce a doua zi.

Consider ca am reusit acest lucru, atat pentru fetita mea, cat si pentru sutele de copii alaturi de care crestem in fiecare an, iar o dovada in acest sens este faptul ca acesti copii si parintii lor aleg sa ramana alaturi de noi si sa parcurgem impreuna si anii de scoala.

Butterfly a fost acreditata pentru nivelul prescolar in anul 2012 si are trei sedii in care ne ocupam de educarea copiilor intre 1 an si 8 luni si 6 ani.

Am devenit un brand puternic promovat de o echipa care gestioneaza proiecte educationale din ce in ce mai mari, dar astazi Butterfly reprezinta un loc aparte pentru ca nu am uitat care sunt valorile de la care am pornit si nu am scazut nicio clipa standardul de calitate pe care ni l-am impus: oferim educatie de calitate cu drag, fiecare copil este iubit, respectat si tratat egal, suntem un partener de incredere parintilor in procesul educarii copiilor lor, ce pleaca mai departe in viata cu aripi, cu aptitudini si atitudini care sa ii ajute sa gestioneze schimbari, situatii, proiecte, inerente unei vieti pline si implinite.

La Butterfly oferim educatie cu drag!
Madalina Gidiuta

image
Image

Am demarat proiectul Butterfly in primavara anului 2006 din dorinta de a oferi invatamant de calitate, atat la nivel prescolar, cat si gimnazial. Am pornit cu o gradinita, dar ritmul de crestere a fost intens, iar din 2008 pana in 2012 am deschis in total 5 sedii Butterfly, avand una din cele mai rapide ascensiuni din domeniul educational.

Momentul de cotitura a fost acela in care am realizat ca nu ne putem dezvolta in continuare pana cand nu vom reusi sa conturam o echipa de management care sa gestioneze in mod egal toate sediile noastre, asa incat copiii din fiecare sediu sa aiba acces la exact aceleasi resurse, si nu de cele financiare este vorba, ci de cele umane. Astfel am invatat sa ne optimizam activitatea si sa ne consolidam echipa, iar in 2013 sediile din Baneasa s-au reunit si transformat intr-un campus scolar care a trecut deja prin doua etape de acreditare.

In prezent avem 60 de angajati si profesori colaboratori si educam in jur de 200 de copii. Dorim sa le transmitem copiilor valorile si cunostintele noastre si sa preluam din energia lor si intelepciunea copilariei, sa ni le facem aripi si sa oferim copiilor pregatire pentru o viata echilibrata si implinita, abilitati sa reuseasca in orice domeniu isi propun, dar si sa infrunte orice esec, sa-l considere parte din parcurs si sa plece din nou la drum, cu tot avantul, plini de incredere in fortele proprii si calitatile cu care sunt inzestrati.

Grupul Educational Butterfly in ani:

2017

Sunt acreditate simultan
Sediile Baneasa si Aviatiei Butterfly IV

Drumul Taberei se muta in
Cartierul Rezindential Cosmopolis

2017

2013

Sediile Butterfly Pipera si Butterfly III – Baneasa
se reunesc intr-un Campus scolar – pe langa Gradina Zoo

2012

Gradinita Butterfly –
Nivel Prescolar este acreditata

Sunt inscrisi la Butterfly
mai mult de 300 de copii

2012

2008-2012

Extindem activitatea in sediile:

Butterfly II – Aviatiei
Butterfly III – Baneasa
Butterfly IV – Drumul Taberei

2006

Se deschide prima
Gradinita Butterfly in Pipera

2006

Viziune si Valori

Gradinita Butterfly promoveaza educatia in toate dimensiunile ei, acordand fiecarui copil sansa de a deveni capabil sa reactioneze creativ si responsabil la situatii de viata diverse, prin punerea in valoare a calitatilor personale. Copiii obtin competentele cheie necesare trecerii intr-o treapta superioara de educatie, oferindu-le mai tarziu, ca adulti, oportunitati reale de a invata si de a mentine aceste aptitudini si competente.

Ii invatam pe copii sa descopere cine si ce pot fi, prin cultivarea unor calitati precum respectul si stima de sine, gandirea pozitiva, responsabilitatea, spiritul de echipa, toleranta si adaptabilitatea.

Misiunea noastra este de a-i sprijini pe copii sa-si urmeze sensul autentic in viata, spre dezvoltarea lor si a comunitatii.

Acreditari

Gradinita Butterfly Aviatiei

Acreditata din 2015

Gradinita Butterfly Baneasa

Acreditata din 2013

Gradinita Butterfly Cosmopolis

Sediu subsidiar GB Baneasa

Butterfly Aviatiei

Intrarea Gliei nr. 7, Bucuresti
+40 729 085 141
aviatiei@gradinitabutterfly.ro

Butterfly Baneasa

Drumul Potcoavei 59, Voluntari
+40 785 274 300
baneasa@gradinitabutterfly.ro

Butterfly Cosmopolis

Cosmopolis, Stefanestii de Jos
+40 720 046 557
cosmopolis@gradinitabutterfly.ro

Gradinitele Butterfly asigura un mediu sigur si confortabil pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Increderea in sine, placerea de a invata, onestitatea, respectul si bunele maniere sunt valori pe care le insuflam copiilor pentru formarea lor ca adulti.